Kontingjenti i ri i donacioneve M-4 nga SHBA arriti në Maqedoni

Nesër në orën 10.00 në kazermën në Gjorce Petrov, Ministrja e Mbrojtjes Radmila Sekerinska dhe Ambasadorja Amerikane, Kate Marie Burns do të marrin pjesë në dorëzimin e një donacioni amerikan prej 1,269 pushkësh automatike M-4 për nevojat e Ushtrisë së Republikës së Veriut Maqedonia.
M4 PEO Soldier