Fet'hi Jeken

10603251 4633416489872 6970197197348571414 n

Sot, është përhapur një risi, MUSLIMANËT në vend që të thërrasin në fenë e All-llahut bëjnë thirrje në organizatat dhe grupet e tyre dhe në vend që të flasin për bukuritë dhe vlerat e Islamit ata i lavdërojnë organizatat e tyre."